Kvantitativ analytiker sier at Ethereum kan slå $ 10.000 denne markedssyklusen

Ethereum overgår faktisk Bitcoin i 2020. Prisen for den ledende kryptovalutaen er opptil $ 460 i skrivende stund, men nådde en topp på enda høyere nivåer om sommeren.

Selv etter dette rallyet forblir mynten langt under den høye prisen på 1.450 dollar, satt i toppen av boblen tidlig på 2018.

Analytikere tror imidlertid Cryptosoft at Ethereum kan øke over hele tiden i denne syklusen.

Ethereum har rom for å samle seg, sier Quant-analytiker

En kvantitativ analyse av krypto-aktiva, med en doktorgrad i ingeniørfag, uttalte nylig at han tror at kryptovalutaen kan bevege seg mot $ 10 000 i den følgende markedssyklusen. Med referanse til diagrammet nedenfor, som viser dette scenariet i løpet av de neste tre til fire årene, sa analytikeren:

“Hvis $ ETH fortsetter på denne måten og faktisk er en markedssyklus bak #BTC, når vi toppen på omtrent 1000% over virkelig verdi på få år. Hvis dette skjer i si 2023, kan dette sette en teoretisk topp bare sjenert av en beskjeden $ 10k per #ETH. ”

Bilde

Diagram over ETHs prisaksjon siden den begynte å handle med en anaylsis av kryptohandler Into the Crypto Verse (samme håndtak som navnet på Twitter).

Ikke den eneste som synes det

Chris Burniske er en annen fremtredende okse på Ethereum. Selv om han ikke akkurat forventer et møte til $ 10.000, forventer han et steg mot $ 5.000 og potensielt utover i denne kommende syklusen.

Kommenterer hvordan Bitcoin faktisk kunne gå under tempoet i ETH denne syklusen, kommenterte partneren på Placeholder Capital:

I mellomtiden vil $ ETH til det vanlige være det nye barnet på blokken – forvent at vanvittig følger med den erkjennelsen. Gitt $ ETHs overskudd på $ BTC i løpet av levetiden (diagrammet nedenfor igjen), for ikke å nevne mindre nettverksverdi og sterke økonomier i kjeden, ser jeg all grunn til at $ ETHBTC overgår ATH. “

Burniske la imidlertid merke til at kryptovalutaen vil møte konkurranse fra andre smarte kontraktkjeder:

I mellomtiden vil $ ETH til det vanlige være det nye barnet på blokken – forvent at vanvittig følger med den erkjennelsen. Gitt $ ETHs outperformance av $ BTC i løpet av sin levetid (diagrammet nedenfor igjen), for ikke å nevne mindre nettverksverdi og sterke økonomier i kjeden, ser jeg all grunn til at $ ETHBTC overgår ATH. Ethereums #DeFi-bom, og den nåværende #NFT-mani, gir næring til behovet for andre SC-protokoller for å ta noe av belastningen. Så mye som høye gassgebyrer signaliserer verdien av Ethereum, signaliserer de også behovet for andre ting enn Ethereum. Layer-2s + 2.0 løser ikke dette helt. “
Feedback geben
Verlauf
Gespeichert
Community