Er der en potentiel forbindelse mellem BTC, Facebook og Tesla?

Når det kommer til Facebook, bitcoin og Tesla, ser de tre enheder ud til at dele en slags forbindelser. Bitcoin er den primære kryptokurrency oprettet i 2008. Det har ført til oprettelsen af ​​andre digitale valutaer som Ethereum, Ripple og EOS for at nævne nogle få.

Facebook og Tesla og BTC: Hvad forbinder dem?

Når det kommer til Facebook og bitcoin og forholdet, som disse to enheder deler, er Facebook tydeligt inspireret af bitcoin og kryptorummet til at skabe sin egen digitale valuta. Kendt som Vægt, ville det tjene som en global valuta, der kunne bruges til at købe både varer og tjenester via Facebook.

Med hensyn til Tesla er der tydeligvis en sammenhæng mellem Tesla-aktieaktier og bitcoin, idet når Tesla ser ud til at gå op, gør bitcoin det samme og omvendt. Derudover har CEO for bilfirmaet Elon Musk været en stor talsmand for bitcoin og kryptokurrency på trods af at han aldrig rigtig har en solid hånd i nogen af ​​parterne.

Ifølge Chamath Palihapitiya er der stærke forbindelser mellem alle tre af de nævnte aktiver, og han har tanker og ideer om dem alle. Som den tidligere vicepræsident for Facebook var Palihapitiya en del af det oprindelige ledelsesteam og forstår, hvordan platformen fungerer fra Bitcoin Pro venstre mod højre. Han mener, at mange ting burde have været gjort anderledes, når det kom til de tidlige dage af Facebook, og mens det sociale mediefirma er enormt succesfuldt nu, var vejen derhen bestemt ikke let.

I et nylig interview diskuterede han Facebook og sagde:

Jeg synes, at vi burde have været offentligt et år eller to tidligere. Havde vi gjort det, ville vi have været tvunget til at være opmærksomme på overgangen til mobil før … I 2014 tog jeg en stor beslutning om at sælge alle mine Facebook-aktier.

Et voksende firma
Det er interessant at høre, at han fjernede sig fra Facebook som aktionær i betragtning af to år senere i 2016, ville han samle aktier i Tesla, som siden er blevet et ret massivt konglomerat. Virksomhedens aktier voksede til hidtil usete niveauer under COVID-spidsen, og han ser virksomheden blive en $ 1 billion enhed i den kommende fremtid. Han siger:

Efter min mening er [Tesla] nu på en dødsmarsch for at være den største virksomhed i verden. Det vil være på skalaen fra Apple, sandsynligvis større end Amazon.

Hans tanker om bitcoin har en tendens til at være meget enklere i betragtning af at han har solgt alle sine individuelle bitcoin-enheder og nu kun vælger at investere i virksomheder, der dykke i bitcoin og crypto. Han var dog hurtig med at nævne, at kryptokurrency er et „rigtig godt sted at være“, og han mener tydeligt, at det er en del af en enorm økonomisk bølge, der vil medføre uhyrlige forandringer.