Institutionaaliset sijoittajat näkevät Bitcoinin kulta-vaihtoehtona, JPMorgan-analyytikot sanovat

Institutionaaliset sijoittajat saattavat tarkkailla bitcoinia vaihtoehtona kullalle, koska Grayscale’s Bitcoin Trust (GBTC) näki kumulatiivisen tulovirran lokakuuhun saakka, kun taas kullan pörssissä käydyt rahastot (ETF) näkivät „eniten ulosvirtauksia“ lokakuun puolivälistä lähtien.

Harmaasävyn GBTC: n avulla sijoittajat voivat altistua kriittisen valuutan lippulaivalle tarvitsematta huolehtia yksityisten avainten hallinnasta tai bitcoin-lompakon valitsemisesta. Salausvarainhoitaja hallinnoi rahastoa maksua vastaan. ETF: t ovat tietyntyyppisiä arvopapereita, jotka seuraavat kohde-etuutta tai indeksiä.

JPMorganin analyytikoiden julkaiseman raportin mukaan GBTC: n tulojen ja kultaisten ETF:

n ulosvirtausten välinen kontrasti „tukee ajatusta siitä, että jotkut aiemmin kultaisiin ETF: iin, kuten perhetoimistoihin, sijoittaneet sijoittajat saattavat tarkastella bitcoinia vaihtoehtona kullalle . ”

Harmaasävyn bitcoin-sijoitustuote näkee kysyntää sekä yksityisiltä että institutionaalisilta sijoittajilta, analyytikot lisäsivät, ennen kuin huomautti, että BTC: n potentiaalinen pitkäaikainen nousu on „huomattavaa“, jos kryptovaluutta onnistuu kilpailemaan jalometallin kanssa „vaihtoehtoisena“ valuuttana . ”

Kontrasti on myös merkittävä, koska Harmaasävy on käynnistänyt mainoskampanjan, joka kehottaa sijoittajia pudottamaan kultaa ja ostamaan bitcoinia. JPMorganin raportti tulee aikaan, jolloin yritysten tuki bitcoinille on kasvanut, kun miljardin dollarin yritystiedoteyritys MicroStrategy on tehnyt 425 miljoonan dollarin panoksen BTC: stä, kun taas Square osti 50 miljoonan dollarin arvosta kryptovaluutta.

PayPal on myös hiljattain alkanut antaa käyttäjiensä ostaa, myydä ja pitää bitcoinia, bitcoin-käteistä, litecoinia ja eetteriä alustansa kautta. Yhtiön toimitusjohtaja Dan Schulman on paljastanut uskovansa, että se lisää salauksen hyödyllisyyttä.